newsletter

Ostanite informirani.
Prijavite se na Newsletter

/news

/sport

Hot sport 🔥

Upoznajte ljepšu stranu sporta.

pročitaj više

/scena

/bubble

Novinarka rubrike Život. U medijima je od 2004. Radila u TV produkciji, tisku i na webu. Istraživanja, razgovori i pisanje po njoj su smisao Života.
Urednik rubrike Sport. Više od dva desetljeća izvještava sa svih kontinenata. Izdvaja ispraćaj Andre Agassija u mirovinu u New Yorku, čudesno razbijanje Amerikanaca u Los Angelesu, ali i uspon Ivice Kostelića na svjetski tron u Lenzerheideu.
Urednica rubrike Život. U novinarskom dnevnom ritmu 15 godina. Dvaput ga je mijenjala za uredski posao i oba puta se vratila nakon nekoliko mjeseci.
Primarno je ovdje zbog videa, ali po potrebi uskače svima. Jedna od vječnih studentica, ali novinarstvo se ionako uči u redakciji. 100posto tu zbog čitatelja, 110posto zbog plaće.
Sportski novinar s posebnim interesom za sve vrste nogometa, bilo da se radi o stolnom nogometu, virtualnom nogometu, futsalu, ženskom i muškom nogometu ili kvartovskom nogometu. Vjerojatno najveći poznavatelj ženskog nogometa u Hrvatskoj.
Novinarka Scene. U šest godina novinarstva prošla sve rubrike osim sporta. Obožavateljica popularne i visoke kulture koju zanima sve i svašta, a ima mišljenje o svemu.
I nakon 18 godina u novinarstvu i dalje vjeruje da novinarstvo mijenja svijet na bolje. Najbolji savjet koji je dobila u poslu da nema glupih pitanja nego samo glupih odgovora.
U novinarstvu već 18 godina, cijelu "punoljetnost". Računajući studentske listove i 20 godina. Prošao sve rubrike osim crne kronike (volio bi da tako i ostane). Opušta se uz sportske utakmice. Isključivo amaterske.
Iskustvo u novinarstvu stekla na radiju. Posebno voli političku satiru i loše viceve. Kad ne novinari, bavi se slikarstvom.
Glavni urednik 100posto.hr. Prošao sito i rešeto. 20 godina televizije, nešto radija, Interneta, printa. Svoju sreću našao je u 100posto, a od novinarskih floskula najgora mu je "bilo kako bilo vrijeme će pokazati".
Novinarka Scene sa višegodišnjim iskustvom rada na domaćem medijskom prostoru. Idealan dan joj se sastoji od spavanja, dobrih serija i domaće hrane.
Najmlađi član redakcije, zadužen za video produkciju. Od malih nogu zanima ga dizajn, glazba i video, a za kreativnost daje 100 posto od sebe.
'Peglao' je zanat u tiskanim i elektroničkim medijima. U poslu se vodi za postavkama gonzo novinarstva, a kad nije u redakciji kazalištari.
Novinarka opće prakse, na webu od 2009. Radila posvuda, od muških i IT magazina, do tjednika za kulturu i desnih tabloida. U Newsu se bori za istinu i pravdu. Nepristrano i bez dlake na jeziku secira gafove političara, društvene probleme i goruće teme. Optimist, idealist i hedonist. I dalje vjeruje da je pero oštrije od mača.

Lana Kralj

Pomanjkanje logike je oduvijek u meni budilo laganu iritaciju. Od malih nogu sam tražila argumente i analogije na osnovu kojih se nešto očekuje od mene, a nešto ne. Kasnije se to pomanjkanje logike ukazalo i u drugim sferama. Obrazovnog sustava, zdravstvenog sustava, državnog aparata. Najbolja stvar koja se Hrvatu dogodila je ulazak u EU. Da više ne mora biti Hrvat. Irska mi je došla kao spas od hrvatskog administrativnog iscrpljivanja. Zato Jadranka hvala ti.

swell-butted

Dr. Milan Mazalin, nekoliko godina za redom proglašen je najboljim liječnikom opće medicine. Za 100posto.hr svakog će tjedna pisati zanimljiv tekst o sezonskim bolestima i aktualnim temama iz medicine. Milan će otvarati i neke teme s kojima se bori naše društvo kao što su iseljavanje liječnika i svim ostalim problemima u njegovoj struci. Milana čitajte svakog utorka na 100posto.hr.

3192161349

Kolumna koja se osvrće na probleme mladih, ali iz ugla osobe koje izlazi iz tog svijeta "mladih" i nespretno ulazi onaj "odraslih". Naglasak na nespremnosti na taj korak i odluku da se u tom nespretnom prijelazu zabavi. U doba kada su članci puni motivirajućih poruka koje nam govore kako "mi to možemo", o našoj posebnosti i originalnosti, autorica bi se bavila spoznajom da ipak nismo svi bogomdani i da je svakodnevica dosadna. Tekstovi bi isticao apsurde društva i našim prilagodbama istom, ali pozitivnim tonom. Hepi end, čak i kada djevojka ne svrši.